Titi Leather Crafting
Népi és modern művészet bőrből
Titi Leather Crafting
Népi és modern művészet bőrből

 JÓ, JÓ DE MENNYIBE KERÜL AZ ÖRÖMÖM? 

Pontosan annyiba, amennyibe Te szeretnéd. 

Egy kívánságot többféleképpen is lehet teljesíteni. Rengeteg technika, anyag, variáció létezik, melyek egyaránt képesek egy alkotást, terméket megdrágítani, de pénztárcakímélőbbé is tehetik, ha Te úgy döntesz. Egyedi daraboknál minden esetben szükséges az egyedi megbeszélés, technika, anyag, stílus választása, így árszabása is. De mivel én sem szeretem, ha egy honlapon nem szerepelnek árak, mert hajlamos vagyok "á azt én úgysem tudom megfizetni"-nek gondolni és annyiban hagyni, nagyjábóli árakat igyekszem feltüntetni. Szeretném, ha átlátnánk,  hogy nem mindig az a legolcsóbb, ami éppen annak tűnik és bizony van, hogy megéri egy jobb minőségű terméket vásárolni, ami hosszú évek alatt ledolgozza árát, arról nem is beszélve hogy milyen érzés viselni, használni őket azok alatt a bizonyos hosszú évek alatt. 

Oké, mi fog történni ha írok, vagy telefonálok neked?

Ha írsz nekem, esetfüggően javasolni fogok egy személyes találkozót vagy részletesebb kívánság leírást. A megbeszéltek alapján készítek egy hozzávetőleges árajánlatot, melyen kedved szerint módosíthatsz. Ha megrendeled a rögzítettek alapján új kedvenc tárgyadat, én nekilátok, és minden közben alakuló tényezőről beszámolok. Nem kell aggódnod, hogy eltűnök vagy bármit is elmismásolok. Csak tiszta lapokkal játszom, Bartyik Kata vagyok.

TÁJÉKOZTATÁSUL SZOLGÁLÓ ÁRAK

(melyeket befolyásol a választott anyag, technika, díszítés stb.)

Karkötők 2500 Ft-tól

Medálok 4000 Ft-tól

Fülbevalók 1500 Ft-tól

Övek 5000 Ft-tól

Tokok (pl szerszámé) 7000 Ft-tól

Tarsolyok 15.000 Ft-tól

Mivel fő profilom még kialakulóban van, a lista korántsem teljes. Bátran tegyél fel kérdést, egy telefonhívással, pár sorral nincs mit vesztened.